Teknoloji

Remastered Versiyon Kingpin ile Geliyor: Reloaded

 
Slipgate Ironworks tarafından geliştirilen ve 3D Realms ve Interplay ekipleri tarafından yayınlanan nişancı, aksiyon ve macera oyunu Kingpin: Reloaded, 5 Aralık’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor.
 
Yeniden tasarlanan yapısı ve ilgi çekici detaylarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunun geliştirilmiş versiyonunda bir sokak çetesinin kontrolünü ele alıyoruz ve burada farklı düşmanlarla rekabet etmeye hazırlanıyoruz. Bize eski tarz bir yapı sunmayı amaçlayan oyunda yeni üyelerimizle birlikte düşmanlarla yüzleşmeye çalışıyor ve aynı zamanda savunmalarını kırmaya başlıyoruz. Oyunda bir sokak çetesi olduğumuz için elbette sağa sola insanları kızdırabiliyor, karşılaştığımız düşmanları ortadan kaldırabiliyor, karşımıza çıkan herkese meydan okuyabiliyoruz.
 
Kingpin adı altında günümüze uyarlanan ve yeni teknolojilerle desteklenen bu yapıda aynı zamanda yoğun aksiyon içerikleriyle de karşılaşabiliyor ve birinci şahıs kamera bakış açısıyla ilerleyebiliyoruz. Oyunda farklı silahlar mevcut ve elbette bu silahları istediğimiz zaman deneyebiliyoruz. Yakın dövüş silahlarından menzilli silahlara kadar farklı silahları kullanabildiğimiz üretimde, düşmanlarımızı istediğimiz şekilde ortadan kaldırabiliyor ve burada istediğimiz gibi yer alabiliyoruz. Elbette oyun içerisinde farklı silahları satın alabilmemiz için bizlere çeşitli mekanikler veriliyor ve bu bağlamda dilediğimiz gibi farklı emirler vererek ekibimizi geliştirip güçlendirebiliyoruz.
 
 
 
Oyun sırasında örneğin takımımızın kontrolünü elimize aldığımız sürece elbette sağda ve solda bulunan para kasalarını kırabilir ve bu bağlamda düşmanları ortadan kaldırabiliriz. Bu nedenle geniş bir üretim araç yelpazemiz var. Bu grupla istediğimiz gibi ilerleyebiliriz. Grubumuzu kontrol ettiğimiz ve takımımıza daha fazla adam alabildiğimiz üretimde, grup üyelerimizle birlikte atak yapabilir, onları istediğimiz şekilde atak ettirebilir, savunma pozisyonuna getirebilir ve tabii ki kalan kasaları kırabiliriz. ve ihtiyacımız olan parayı bulma hakkımız var. Dolayısıyla oyunda istediğimiz gibi emirler verebiliyoruz ve emir komuta zincirinde en üst sırada yer alıyoruz. Bu da oyunun güzel ve ilgi çekici mekanikleri arasında yer alıyor. Dolayısıyla bu mekanikle her zaman etkileşime girebileceğinizi söyleyebilirim.
 
Eski haliyle ve daha çok nostalji duygusuyla karşımıza çıkmayı amaçlayan bu oyunda eşkıyaların lideri olarak yer alıyoruz ve burada bıraktığımız izlerle diğer bireylere meydan okumaya çalışıyoruz. Quake 2 motoruyla geliştirilen bu üretimde elbette yeni teknolojilerin de bulunduğunu belirtmiştik. Bu yeni teknolojilerle PC platformunda üst düzey verimlilikle çalışmayı hedefleyen oyun, 4K çözünürlük, ultra geniş ekran ve monitör desteği, gelişmiş modlar, optimize edilmiş grafikler, çevresel düzenlemeler ve daha fazlasını içeriyor. Bu düzenlemeler ve geliştirmeler dışında elbette oyunu klavye ve fare ile dilediğiniz gibi oynayabilir, aynı kontrolcü desteğine sahip farklı bir kontrolcü takarak da bu oyunu deneyimleyebilirsiniz. Dolayısıyla oyunun eski imajına aldanmadan, eğer bir ömür yaşamak istiyorsanız bu oyunda gerçekten yeriniz var diyebiliriz. Bu grafiklerle oyunda ilerlemeye başlıyorsunuz ve bu eklentiler sayesinde yeni teknolojileri tatmayı deneyebilirsiniz.
 
 
 
Oyunda yapılan iyileştirmelerin dışında elbette hem klasik mod hem de geliştirilmiş versiyonu mevcut. Klasik modda elbette eski bir deneyim yaşarken, geliştirilmiş modda ilerledikçe gerçekten oyun geliştirme deneyimini hissedebilir ve tasvir edilen çevreyi daha net ve daha keyifli bir şekilde görebilirsiniz. Dolayısıyla elbette yeni oyuncular da geliştirilmiş versiyona devam edebilirler ve bu gelişim duygusunun da bu oyunu gerçekten keyifli kılan unsurlardan biri olduğunu söyleyebiliriz. Bunun dışında yukarıda da belirttiğimiz gibi farklı teknolojilerle oyunda dilediğiniz gibi ilerleyebilir ve oyunun arka planında hikayeyi deneyimleyebilirsiniz. Bunun dışında orijinale daha uygun genel iyileştirmeler ve mekanikler bu üretimde yer alıyor. Bunlarla oyundaki ilerlemenize başlayabilirsiniz. Onun dışında tekrar belirtmek gerekirse oyunda gerçekten saf aksiyon içerikleri mevcut ve bunun dışında burada farklı karakterlerle tanışıp onlardan farklı silahlar ve araçlar satın alabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda bu prosedür mekaniklerinin bulunduğunu belirtmemiz gerekiyor.
 
Oyunda yer aldığınız sürece gelişmelerin sadece bunlarla sınırlı olmadığını elbette anlayacaksınız, aydınlatma ve lambaların da ilgi çekici olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Bu nedenle oyundaki ışıklandırma sistemi de elden geçiriliyor ve bu bağlamda gecenin karanlığında sol ve sağdaki ışık yansımalarının oldukça gerçekçi bir şekilde oyuna düştüğünü görebiliyoruz. Bunun dışında oyunun eski tarzıyla ilerlemeye çalışıyorsunuz ve oyunda birçok farklı silahla düşmanları alt etmeye çalışıyorsunuz. Bu nedenle oyunda lambalarla aydınlatılan sokaklarda ilerleyebiliyoruz ve burada rakip çeteleri alt etmek için elimizdeki silahlara ve çete üyelerimize danışıp onların takviyeleri ile ilerlemeye başlıyoruz.
 
 
 
Elbette oyun sırasında diğer rakip takımlardan da üyeler alabiliyor ve karşılaştığımız karakterlerle istediğimiz şekilde diyalog kurabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda konuşabileceğimiz, diyalog kurabileceğimiz bir mekanik mevcut ve bu da elbette eski oyunlara göre bize gelişmişlik hissi yaşatabiliyor. Dolayısıyla oyundaki diğer karakterlerle bağlantı kurarak çeşitli seçimler yapabiliyoruz ve aynı zamanda bu karakterleri de ekibimize dahil ederek ekibimizi genişletip daha güçlü bir konuma getirebiliyoruz. Dolayısıyla bu mekanik tabii ki ilginç bir formda karşımıza çıkıyor ve diyaloglar sayesinde hem kendimize yeni görevler edinebiliyoruz, hem de ekibimizi daha da güçlendirerek sayımızı arttırabiliyoruz. Bu da oyunda karşılaşabileceğiniz ve her zaman baş edebildiğimiz mekanikler arasında diyebiliriz.
 
Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda hem kontrolcü desteği hem de klavye ve fare desteği kullanılıyor. Bu modlardan herhangi birini seçerek ilerlemenize başlayabilir ve istediğiniz destekle ilerlemeyi deneyebilirsiniz. Elbette oyundaki bu seçimler tamamen size kalmış ve bunlarla oyun içinde yeni deneyimler kazanabiliyorsunuz. Elbette birçok oyuncu kontrolcüyle ilerlemeyi seviyor. Diğer oyuncular klavye ve farenin daha rahat ve konforlu olduğunu düşünüyor. Elbette bu oyunda hem takviyeler mevcut, hem de karşılığında istediğinizi seçerek oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz.
 
 
 
Bunun dışında elbette yukarıda da belirttiğim gibi farklı silahların olduğunu söyleyebiliriz ve alışılagelmiş silahların dışında bazuka, roketatar ve daha fazlasının da bulunduğunu da belirtebiliriz. Bu nedenle oyunda düşmanları yüksek seviyede ortadan kaldırmak ve kaosa neden olmak için kullanabileceğiniz çeşitli silahlar bulunmaktadır. Bu silah kütüphanesi ile düşmanları dilediğiniz gibi yok ederek buradaki çeteleri yenebilirsiniz. Bunun dışında solda ve sağda gördüğünüz karakterlerle diyaloga girerek farklı görevler üstlenebiliyor ve bu görevleri tamamlayarak farklı mühimmat ve kaynaklar elde edebiliyorsunuz. Dolayısıyla bu sayede farklı görevleri atlayıp birbirinden ilginç görevlerle oyundaki yerinizi alabilirsiniz.
 

Aynı şekilde yükseltilebilir silahlar da mevcut olup rakip çeteleri alt edip yok etmeye başlayabilirsiniz. Yani buradan elde ettiğiniz silahları dilediğiniz gibi yükseltebilir ve bu silahları daha da güçlü hale getirebilirsiniz. Ancak burada elbette bu silahların yükseltilmesi ve güçlendirilmesi için gerekli kaynakların bulunması gerekiyor. Yani bu silahları yükseltmek için hem paraya hem de farklı şekillerde kaynaklara sahip olmanız gerekiyor. Dolayısıyla oyunda ilerledikçe hem bu coinlere hem de kaynaklara sahip olabiliyorsunuz ve bu sayede oyunda nasıl daha derin bir yapının olduğunu görebiliyorsunuz.

Bize sürükleyici bir deneyim sunmayı amaçlayan oyunda, önceki sürümde olmayan yeni sistemler yer alıyor ve bu yeni sistemlerle oyun içinde yeni deneyimler elde edebiliyorsunuz. Burada tam anlamıyla yeni bir görev sisteminin olduğunu söyleyebiliriz. Ve bu görev sistemi ile oyunda farklı şekillerde ilerleyebiliyorsunuz.
 
 
 
Bunun dışında bu görevlerin içeriği de elbette bazı değişikliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve biz de oyuncuları aynı formda boğan bir yapıyla burada yerimizi alabiliriz. Farklı bölgelere geçebileceğimiz, farklı pozisyonlarda çok farklı görevlerin olduğu yapımda elbette ilginç grafikler ve animasyon yöntemleri de önümüze sunuluyor ve burada çetelerle birlikte büyük bir emek içerisine girebiliyoruz. Oyunun aksiyon dozunun arttığı kısımlar var ve bu dozla elbette yükselebiliyoruz.
 
Heyecan verici savaşların yer alacağı yapımda yukarıda da belirttiğim gibi klasik ve gelişmiş modlar yer alıyor. Bu modlar ile dilediğiniz formu seçip, ilerlemek istediğiniz formu seçebilirsiniz. Bu nedenle nostaljiyle ilerlemek isteyen ve eski tarz oyunun içinde yer almak isteyen oyuncular, klasik mod ile oyundaki yerini alabilir ve oyunu orijinal haliyle deneyimleyebilirler. Ancak diğer yandan yeni nesil bir deneyim yaşamak istiyorsanız ve aynı zamanda eski yapıyı da korumak istiyorsanız elbette gelişmiş moda geçebilirsiniz ve bu mod sayesinde oyunda ilerledikçe ilerleme sağlayabilirsiniz. Yeni teknoloji desteklerini dileyin ve keyfini çıkarın. Dolayısıyla bu tercihin tamamen size ait olduğunu söyleyebilirim.
 
 
 
Elbette yukarıda da belirttiğim gibi oyunda heyecanlı savaşların olduğunu söyleyebiliriz, aynı zamanda hoş aksiyon içerikleriyle de karşılaşabiliriz. Mesela oyunda istediğimiz şekilde düşmanların karşısına diz çökebiliyoruz, aynı zamanda farklı silahları da istediğimiz şekilde kullanabiliyor, onların yaralanmasına ve yere düşmesine neden olabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda sakatlanma mekaniği, kafa vuruşu mekaniği ve diz çökme gibi farklı sistemlerin bulunduğunu ve bunlarla oyundaki yerimizi alabileceğimizi söyleyebiliriz.
 
Genel anlamda oyun, yeni teknolojileri hoş bir nostalji duygusuyla harmanlayan bir yapıya sahip. Bu oyun nostaljiyi seven ve yeni nesil oyunları deneyimlemek isteyen oyuncular için mükemmel. Oyunun Steam sayfası şu anda açık. Dilerseniz Steam sayfasındaki istek listenize ekleyebilir ve oyun çıktığında bildirim alabilirsiniz. Onun dışında bu tarz oyunları seviyorsanız ve nostaljik bir duygu yaşamak istiyorsanız bu oyunu size gerçekten tavsiye ederim.
 
Bunun dışında oyunun sadece İngilizce dil desteğiyle yayınlanacağını da hatırlatmak isterim. İstek listenize eklediğiniz oyunlar e-posta adresinize bildirim yoluyla gönderilir. Bu bildirim ile oyunun çıktığı bilgisini alabilirsiniz. Oyun birinci şahıs kamera perspektifine sahiptir. Bu kamera perspektifi ile nişancı ve aksiyon içeriklerine dalıp farklı görevlerle oyundaki yerinizi alabilirsiniz.
 
oyun fragmanı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler